DSCN9993.JPGZsombor (kép) elnyerhetné az ellenjátékok embere címet az idei U14-es EU Bajnokságon. Ismét szorult helyzetből sikerült győzedelmeskednie. Rendkívül jó érzékkel találta meg a nyerő folytatást ellenfele elhibázott futólépése után. Zsombor győzelmével a kilenc fordulós viadal hatodik fordulója után másfél ponttal vezet. 

Az U12-es csoportban sajnos beigazolódott a papírforma,Tóth Tamás kikapott Gabriela Antovától.

Az U10-es csoportban sajnos a cseh Karin Beranova egy szép taktikai motívummal hamar előnybe került Rebeka ellen, de nagy küzdelem árán Rebeka visszanyerte a gyalogot, de végül gyanús helyzetben feladta a játékot.

Az U8-asoknál Tóth Nikoletta sajnos elég korán bástyahátrányba került, amit nem tudott kompenzálni. Járó Benjamin sötéttel legyőzte a német Momchil Kosevát.

Eredmények az ötödik forduló után:
U14: Péczely Sebastian Zsmbor: 6/6
U12: Tóth Tamás 6/4
U10: Olle Rebaka Sára 6/2
U8: Járó Benjamin 6/3.5, Tóth Nikoletta 6/2.5

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsakk.blog.hu/api/trackback/id/tr115492611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása