elfogad.jpgNem dőlt el a harmadik fordulóra, hogy ki lesz 2013-as Világkupa bajnoki címének birtokosa. A fél-szláv védelmű partiban Andreikin egy ritkább változatot játszott meg: a hatodik lépésben ismét a c gyaloggal lépett. A 12. lépésben bekövetkező vezércsere után már teljesen kiegyenlítetté vált az állás és a 27. lépést követően fogadhatta Kramnik remiajánlatát, amit tettetett gondolkodás nélkül elfogadott.

A harmadik forduló után Kramnik tehát megtartotta egész pontos előnyét. A holnapi napon Andreikin vezeti a világos bábokat. A döntetlen nem elég a remények életben tartásához, így ha esélyt akar szerezni magának a Világkupa bajnoki címének elnyerésére, kockáztatnia kell! Győzelme esetén a rájátszások döntik el a Világkupa bajnoki címének sorsát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsakk.blog.hu/api/trackback/id/tr925487895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása