naka-carlsen.jpgA saint louisi torna utolsó előtti fordulóján mindkét parti pontosztozkodással ért véget.

Nakamura ismét sötétített szemüvegben jelent meg a Carlsen elleni küzdelem helyszínén, de ezúttal sem volt képes áttörni a nprvég szupernagymester védelmét.A berlini védelem nyílt változatát játszották, a partinak lépésismétléses döntetlen vetett véget.

Levonnak a Sinquefield Kupán másodszor kellett megmérkőznie - a nem túl sűrűn játszott - Holland-védelemű partiban; Kamsky talán vérszemet kapott látva a második fordulóban Carlsennel vívott partit, ahol a norvég nagymester előnybe került az olimpiai bajnokkal szembe. Kamsky végig pontosan játszott, de az ellenkező színű futók biztos döntetlent jósoltak a játék kimenetelére, így a 44. lépést követően, amikor az amerikai nagymester gyalogelőnybe került, ő maga ajánlotta fel a döntetlent, amit Levon kénytelen volt elfogadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsakk.blog.hu/api/trackback/id/tr55515041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása