19943789.jpgLement az első forduló. Kötelező volt a nyerés az 1767-es játékerőm az 1359 ellen. Nem sokkal tartott tovább a meccs egy óránál. Bár lényegében már tíz perc alatt nyerve voltam. 

A győzelmet lényegében a félelmet nem ismerő futóimnak köszönhetem. Csak magyarul nevezzük amúgy futónak, az angolban pl. bishop néven fut, ami püspököt jelent. Az én püspököm nem félt bemenni az oroszlán barlangjába, nem ijedt meg holmi c4-es fenyegetésektől, hanem ellenállt. Bátor, kreatív, önfeláldozó püspökökre van szükség, akik győzelemre vezetik a népet. Remélhetően jó párat találhattok közülük az előttünk lévő néhány napban Pécsen, a HungaRión. Menjetek és keressétek a bátor püspököket!

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsakk.blog.hu/api/trackback/id/tr685423693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása